Dag Allemaal,

Binnen 10 minuten wensen U alle China-reizigers van de Concertband Maasmechelen vanuit de Coffee-Bar van het fantastische Nade Hotel in Hangzou
“EEN GELUKKIG NIEUWJAAR”

Tip, bel binnen 7 uur, als het bij jullie Nieuwjaar is gerust eens naar jullie familieleden, vrienden en kennissen in China.
Ze zijn het toch gewend om iedere dag een Wake-up-call te krijgen om 7 uur in de morgen 🙂

Vier ze !!!!

Ondertussen was het hier heel gezellig, glaasje sjineese sjampaanje, een flesje Budweiser of Heineken, natjes genoeg.
Maar de kers op de taart of de taarten moest nog komen : tien feesttaarten, getrakteerd door de Chinese organisator. Lekker, ech lekker.

Morgenvroeg zullen de meesten onder ons het breakfast skippen, de lunch is reeds om 12 uur, zelfs dit uur zal voor velen te vroeg zijn.

Nogmaals lieve groeten uit China en graag tot morgen;

En nu we toch bezig zijn. Het was weer een mooie zaal, mooi concert, enthousiast publiek. Veel bekijks toen wij vanmorgen wegens omstandigheden met de bus even moesten wachten langs de straat : onze trompettisten zetten na het spelen van de Branbanconne, het Wilhelmus en het uit volle borst meegezongen “waar in het bronsgroen eikenhout” een polonaise in. Je zag de Chinezen denken (in het chinees dus) gekke luj, boe kome di-j toch vandaan. Maar ’twas weer gezellig in bus 1, blijkbaar hebben ze voor deze bus een apart arrangement afgesloten.

En voor diegene die vanhieruit instructies heeft gekregen om na het aftellen in België niet toch niet te bellen naar China : doen dat telefoontje.